Přeskočit na obsah

RE/MAX je nejlepší realitní franšíza na světě!

Remax - jednička na trhuAmerický odborný magazín Enterpreneur počátkem ledna vyhlašoval nejlepší franšízové koncepty světa. Své prvenství mezi realitními franšízami získala po několikáté v řadě značka RE/MAX

Po obhajobě prestižního ocenění Superbrands, které se udílí nejlepším značkám ve svých oborech, získal RE/MAX další ocenění od magazínu Enterpreneur. „Vítězství v rámci kategorie a dokonce jeho obhajoba je důležitým připomenutím toho, jak dobře nastavený je celý koncept RE/MAX. Jsem hrdý, že mohu být součástí tak skvělé společnosti,“ říká David Krajný, prezident RE/MAX ČR a SR.

Na vrcholu žebříčku sestaveného odborným magazínem figuruje řada značek, které si cestu na evropský trh ještě nenašly. Přesto je zde například řetězec Subway nebo síť McDonald´s. Právě ta je v tuzemsku brána jako hlavní příklad franšízového konceptu. Podobně se na žebříčku objevují i konkurenční realitní koncepty. Jsou však zařazeny hluboko pod značku RE/MAX, která toto prestižní ocenění získala již po několikáté v řadě.

 

Váš tým RE/MAX
 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tyto webové stránky jsou momentálně v přestavbě. Řada funkcí je nedostupná nebo jen v testovacím režimu.


Omlouváme se za možné potíže a děkujeme za pochopení